startsidaom osshitta hit!produkterreferensobjektfinansieringkontakta oss


 

 
 
 

   
Arrow grundades för 25 år sedan. Ägs av Nils Larsson. Fabriken är belägen strax utanför Göteborg, där Arrow även har säljkontor. Arrow är tillverkare av duschar, slangar, duschset, högtrycksslangar, wc-sitsar(universal) duschdraperier, draperistänger, duschpaneler mm. AutoTerm började 1954 tillverkning av värmeprodukter och i mitten av 70-talet tillverkning av värmepumpar.
Två av tre svenskar väljer i dag en värmepump som sitt nya värmesystem. Den stora kostnadsbesparingen, upp till 70%, är en av anledningarna. Även miljön tjänar på att du väljer ett av marknadens miljö- vänligaste uppvärmningssystem. Inga skadliga utsläpp.

   
Brabantia erbjuder ett brett sortiment på avfallshinkar i hållbar, funktionell och tidlös design. 10-års garanti på alla modeller. Brabantia är även leverantör av badrumstillbehör och tvättkorgar. När du vill kunna lita på ditt vatten! Med en anläggning från Callidus är du garanterad ett rent, gott och friskt vatten. "Filtren" är enkla både att installera och sköta, driftskostnaderna är låga och servicen snabb. Vi kan rena "vilket" vatten som helst, även ovanligare vattenproblem som t ex. höga metallhalter, förhöjda kvävehalter, fluorid, radon och saltvatten. Börja med en vattenanalys som du hämtar hos din B&V butik .

 
Canvac marknadsför Husky centraldammsugare och Mitsubishi Electric luftavfuktare, luftrenare och ventilationsvärmeväxlare. Bentone tillverkar olje- och gasbrännare, värmepannor och värmepumpar som exporteras till över 50 länder runt vår jord. Utöver detta finns skorstensslang, reglerutrustning, varmvattenberedare och ackumulatortankar i produktprogrammet. Dagens Bentone AB har sitt ursprung i två av Sveriges ledande Värmeprodukttillverkare:CTC AB och Bentone AB.
   
Damixa AB har lång erfarenhet av att producera vattenkranar i hög kvalité och med enkel skandinavisk design. Danfo AB utvecklar Pacto toaletten som är en fritidshustoalett för dig med höga krav på hygien och komfort. Toaletten innesluter avfallet i en spolfolie som förhindrar användaren att komma i direktkontakt med avfallet. Spolfolien finns i ett ekologiskt utförande där folien komposteras.

   
Danfoss är en ledande producent av mekaniska och elektroniska precisionskomponenter och av intelligent "mekatronisk" utrustning. Demerx AB startade sin verksamhet den 1 okt. 1968 i Sävsjö för att efter 2 år flytta till Kisa i Östergötland. Demerx befinner sig i en stadig utveckling av såväl egna produkter som både mönsterskyddats och patenterats samt artiklar där DEMERX har agenturen.

   
Duschbyggarna är ett grossistföretag med agentur bla, för Kludi blandarrmatur och 3BO och Dusar duschväggar. EBECO AB - leverantör av golvvärme samt värmekabelsystem för boende, fastighet och industrimarknaden. Vi har över 20 års erfarenhet av konstruktion, konsultation och utveckling av golvvärmesystem samt värmekablar i övrigt.

   
Ericsindustrier AB tillverkar inredningsdetaljer för Bad- och Duschrum. Duschdraperistänger Badrums- och Toaletthyllor Torkhiss för hängtorkning av tvätt. Fresh AB har sedan starten 1969 utvecklats till ett marknadsledande företag inom området inneklimat genom att själva utveckla, tillverka och sälja ventilationsprodukter för friskare inneklimat. Genom vår flexibilitet kan vi också erbjuda formsprutade legoprodukter i korta eller långa serier. Återvinning i produktionen och återanvändning av uttjänta produkter är en självklarhet.

   
FM Mattsson grundades 1865. Vi tillverkar och marknadsför ett komplett sortiment av sanitetsarmatur och har 480 anställda inklusive dotterbolag. Bland våra mest kända produkter finns en dubbelverkande termostatblandare med sammanbyggd tryckbalansering och termostatfunktion samt ettgreppsblandare med mjukstängning, som förhindrar skadliga tryckslag i rörsystemen. GP Batteries grundades 1986, har en nordisk säljorganisation med huvudkontor och nordiskt centrallager i Göteborg. GP Batteries erbjuder ett brett sortiment av batterier, batteriladdare och ficklampor för alla behov.

   
Gustavsberg är ett av Sveriges mest kända varumärken. Vår keramiska tillverkning i Gustavsberg har anor tillbaka till 1600-talet.   Steget in i VVS-branschen tog vi 1939 när en nybyggd fabrik för produktion av sanitetsporslin togs i bruk. Sedan 1994 ingår vi i Sphinx-Gustavsberg- koncernen - en av Europas största tillverkare av badrumsprodukter. Hozelock har 40 års erfarenhet och erbjuder en komplett serie produkter för bevattning i trädgården. Allt från slangar, slangkopplingar, sprutpistoler och vattenspridare till mer sofistikerade lösningar för slangförvaring, microbevattning och datorstyrd automatbevattning.

   
Sanitetsaktiebolaget Ido bildades 1931 i Stockholm som en följd av förvärvandet av civilingenjör Elof Lundbergs patent på en armatur för WC-stolar. IDO-gruppen ingår utöver IDO Badrum AB i Sverige, IDO Badrum Oy i Finland och Porsgrund Bad AS i Norge. Hela gruppen sysselsätter ca 430 personer. IFÖ. Våra produkter bygger på utveckling genom beprövad kunskap. I mer än 100 år har kvalitet och funktonalitet varit våra ledstjärnor. På porslin, badkar, bubbelbadkar, badrumsmöbler, duschar och diskbänkar.

   
Ifö EcoTrap är en självständig enhet inom Ifö Sanitär som levererar kompletta lösningar för omhändertagande av lokala hushållsavlopp. Hos Ifö EcoTrap hittar du en bredd på avloppssystem som få kan matcha. Ett program du bör intressera dig för - både med hänsyn till miljön och på grund av alla fördelarna Ifö EcoTrap erbjuder. Med ungefär 275 anställda är Intra marknadsledare i Skandinavien inom områdena diskbänkar, rostfri sanitetsutrustning, rostfria tvättställ och minikök. I Tyskland är Intra en av de ledande leverantörerna av minikök.

   
AB Kandre är ett familjeägt företag som sedan slutet av 1940-talet specialiserat sig på tillverkning av toalettsitsar. AB Kandre och ger produkterna stor hållbarhet samt en porfri och hygienisk yta. Idag finns i sortimentet även andra badrumsartiklar bl a toasitsförhöjningar, massiva träsitsar och sitsar i termoplast. Leijma Försäljning AB är ett grossist i badrumsartiklar. Vi har funnits på marknaden i 22 år. Vi är återförsäljare för bla, Spirella, Habidecor, Möve, Olfa, m.fl. Sortimentet består av duschdraperier, badrumsmattor, wc-sitsar, tillbehör, frotté och badrockar.

   
Markslöjd startade 1963. Idag är Markslöjd en av Sveriges ledande belysningsföretag. Markslöjd lyser idag upp både privata hem och offentliga miljöer. Våra produkter i trä, textilk, glas och metall är av högsta kvalitet. Markslöjd levererar ett komplett belysningssortiment för badrum. Mora Armatur tillverkar vattenkranar för kök, tvätt och badrum. Engreppsblandare, termostatblandare, klassiska tvågreppsblandare, duschanordningar och tillbehör. 

   
Bröderna Miller AB har en exklusiv collection av badrumsmöbler och badrumstillbehör.
 
Mulltoa AB är landets ledande tillverkare av biologiska toalettsystem med 25 års erfarenhet. I sortimentet har vi både Mulltoa och Separeringstoaletter. Med 100.000 mulltoaletter sålda och 25 års utveckling vet vi att våra produkter fungerar i praktiken.

   
NIBE Villavärme tillverkar och säljer elektriska varmvattenberedare, frånluftsvärmepumpar, el- och villapannor samt reservdelar under varumärkena NIBE, TMV och Vølund. Vidare bedrivs en omfattande legoproduktion av korrosionsskyddade tryckkärl. Nordhem Handukstorkar är tillverkade av de bästa materialen. De är noggrant bearbetade och färdigställda vid trycktest på 10 bar / 110°c. Tillverkningen ligger i Danmark. Lagret i Göteborg. Nordhem lämnar 5 års fabriks- och materialfelsgaranti under förutsättning att handdukstorkarna har installerats korrekt.

   
Onninen AB är teknikgrossisten som alltid finns nära dig. Vi erbjuder snabba leveranser till hela sverige och arbetar ständigt för att kunna erbjuda Dig ännu bättre service. Vi har fabriker i både Finland, Tyskland, och Norge, och tillverkar tappkranar och tillbehör för badrum och kök. Vi har ett kontinuerligt utvecklingsprogram som gör att vår teknik alltid håller en hög standard.

   
PAX utvecklar, tillverkar och marknadsför ventilations- och värmeprodukter som kännetecknas av mervärde i kvalitet, funktion och design. Robota AB, med lång erfarenhet inom tillverkning av pumpar. T ex rostfria läns och grundvatten- pumpar. För länspumpning i källare, båtar, garage etc. Bevattning, för fontäner och tömning av tankar, bassänger etc. Robota erbjuder också bl a undervattenspumpar och pumpautomater.

   
1958 startade vårt moderbolag SFA tillverkningen av pumpar med kvarn för WC-, bad-, och köksavlopp. Enkla och robusta konstruktioner, som levererats i miljontal över hela världen.
Lång livslängd och pålitlig funktion.
Sjöbo Bruk som grundades för mer än hundra år sedan, har fram till nu varit mest känt för golvbrunnarna PURUS. Genom kraftig satsning på produktutveckling och genom en konsekvent förvärvsstrategi har Sjöbo Bruk idag skapat en position som ledande leverantör till VVS-marknaden.

   
Smedbo AB är leverantör av Badrumsserier i massiv mässing i olika finisher och utföranden bl.a STUDIO BAD, VILLA BAD, IGLOO och CABIN vilka är de ledande serierna på marknaden. Uponor Wirsbo - Inte bara en säker materialleverantör
Wirsbo Bruk grundades redan år 1620 och blev när rörtillverkningen startade i början av 1930-talet, den dominerande tillverkaren i Europa.Uponor Wirsbo ansvarar för den nordiska marknaden och utvecklar och marknadsför kompletta system för värme och tappvatten. Uponor Wirsbo är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och miljöcertifierade enligt ISO 14001 samt EMAS.

   
Vedum Kök & Bad AB ligger i Vedum, en liten ort cirka 9 mil nordost om Göteborg. Företaget grundades 1919 av Viktor Lindberg och är idag Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag och ägs av bröderna Magnus och Niklas Efraimsson. Wennstams Kakel AB, är ett Göteborgsbaserat Kakelimport- och Grossist-företag med 30 års erfarenhet. Företaget ägs sedan 1994 av Göteborgs-familjen Britt - Marie och Bertil Tunbratt. Wennstams inriktning är att i hela Sverige marknadsföra och sälja ett brett, högkvalitativt sortiment från ledande europeiska kakelproducenter till entreprenörer och privatpersoner dels genom byggmaterialhandeln samt från egna butiker.

     
Victory Spa Sweden AB säljer Massagebadkar, SPA- bad, kabiner och masssage paneler för både privat och offentlig anläggning.  

Vatten & Värme AB Varvsväg. 58  261 22 Landskrona Tel 0418-162 65   e-post kontoret@vattenovarme.se